Sri Lanka 7 dager natur

Denne turen passer naturelskere som ønsker å se noen av verdens mest sjeldne arter i sitt naturlige habitat. Du vil obeservere spektakulære dyr i jungelen i Yala, Kumana og Wilpattu, du vil være med på hval- og delfinsafari ved Trincomalee og til slutt ta duppe ned i vannet for å observere den flyktige revehaien.

Read More
Tanzania 8 dager klassisk safari

Dette er 8 dager som besøker de kjente og klassiske nasjonalparkene nord i Tanzania. Turen går innom de berømte nasjonalparkene Tarangire, Ngorongoro, Serengeti og Lake Manyara. Du bor på flotte lodger og spiser god mat, mens du har to daglige game drives.

Read More
Sør Afrika og Zimbabwe 16 dagers eventyr

Denne turen tar deg med på spektakulære opplevelser i Sør Afrika og Zimbabwe. Opplev safarier, dyphavsfiske, dykk med haier, fjelltur på Table Mountain med rapellering, prøv rafting i Zambesifloden strikkhopp i Victoria Falls, prøv sand boarding and atv I ørkenen. To land på en tur. Nevnte vi vinsmaking?

Read More
Sør Afrika - Garden Route 9 dager

The garden route er et 300 kilometer langt strekk med kystvei på den sørvestlige tuppen av Sør Afrika, kanskje er dette den vakreste regionen i landet. Langs de svingete veiene finner du variert vegetasjon, mengder av laguner, innsjøer, fjell, skoger og strender. The Garden route har massevis av muligheter for spennende aktiviteter! Sjekk planen for denne turen.

Read More
Sør AfrikaHåvard Utheim
New Zealand - 15 dagers vandretur i sør

Ultimate South turen inkluderer en tredagers vandring, to todagersturer, en waka opplevelse, sykling og en båttur på Milford Sound. Du vil ha plenty av tid til å slappe av på slutten av dagen. På avsidesliggende hytter, idylliske camper og komfortable lodger. Alltid i vakre omgivelser.

Read More
7 Dagers fjelltur i Nord Albania

Denne vandreferien i Albanias ville nord er antakelig en av de siste store eventyrene i Europa. Du vil oppleve Nasjonalparkene Valbonadalen og Theth og møte mennesker som er forfriskende uavhengige fra resten av Europa.

Read More
Tanzania - Kilimanjaro Machame-ruten 7 dager

Machameruten kalles ofte Whiskey-ruten og er en av de mest populære rutene til Kilimanjaro. Selv om den er ganske tøff sammenlignet med Maranguruten har den høy suksessrate på grunn av topografien som gir klatrerne muligheten til “trek high, sleep low” som gjør ruten veldig gunstig med tanke på akklimatisering.

Read More
Tanzania - Kilimanjaro Marangu-ruten 7 dager

Maranguruten blir ofte kalt “Coca Cola ruten”, noe som får mange potensielle klatrere til å tro at det er en enkel vei til toppen. For å være ærlig er dette langt fra sannheten. Den største grunne til at folk sier at ruten er enklere er komfort, nærmere bestemt at du kan sove i hytter fremfor telt.

Read More
8 Dager Sørlige Albania

Sørlige Albania er den delen av landet som er rikest på historie og kultur. Denne planen tar deg med til historiske byer som Korca, Gjirokastra, Saranda, Vlora og Berat hvor du vil besøke antikke slott, museum, arkeologiske parker som Apollonia og Butrint med over 3000 år gammel historie.

Read More
AlbaniaHåvard Utheim
Albania: 3 Dager UNESCO tur

Denne turen starter og slutter i Tirana, og tar deg på en 410 kilometer lang rundreise i UNESCO verdensarv miljøer som Berat, Gjirokaster og Buthrot. Turen er nøye designet for å lære deg om historien, kulturen og gjestfrihetene til Albanerne. Du vil også smake på kulinariske perler servert fra gården til bordet.

Read More
AlbaniaHåvard Utheim
Albania: 7 Dager panorama i Nord

Det nordlige Albania har på grunn av sitt fjelllandskap lenge vært et isolert område. Av samme grunn har de beholdt en rik tradisjon, folklore og kultur. Turen vil gå innom de fjerne landsbyene Theth og Valbone, to små landsbyer som ligger dypt inne i dalene av “The Accursed mountains” og oppleve den naturlige skjønnheten i området. Du bo “som en lokal” på små boutique hoteller og gjestehus og spise lokal mat rett fra gården. På denne turen vil du gså oppleve historiske byer som Shkodra, Kruja, Prizren og Tirana.

Read More
AlbaniaHåvard Utheim
Den Albanske Riviera ved Corfu 8 dager

Se for deg middelhavskysten med vakre strender og fantastiske grotter, og smekkfullt med eldgamle greske ruiner, men uten horder av skandinaver, briter og tyskere. Velkommen til den Albanske riviera! Mens turister flokker til Hellas og Kroatia, så går denne kysten forfriskende under radaren til de fleste, mye på grunn av kommunismen. Ta turen før alle andre gjør det.

Read More
AlbaniaHåvard Utheim