Tanzania 8 dager klassisk safari

 

Dette er 8 dager på besøk hos de kjente og klassiske nasjonalparkene nord i Tanzania. Turen går innom Tarangire, Ngorongoro, Serengeti og Lake Manyara. Du bor på flotte lodger og spiser god mat, mens du har to daglige game drives.

 
 

Dag 1: Ankomst Kilimanjaro International Airport

Dere tas imot på flyplassen og kjøres til hotellet i Arusha.


Dag 2: Arusha - Tarangire

Etter frokost pakker dere med dere lunsjmat og kjører til nasjonalparken Tarangire for en game drive i denne veldig varierte parken. Tarangire er også kjent for sine store elefantflokker.


Dag 3: Tarangire - Ngorongoro

Dagen starter med enda en game drive i Tarangire før dere senere på dagen kjører til Ngorongoro.


Dag 4: Ngorongoro - Serengeti

Denne dagen blir det en game drive i Ngorongoro-krateret. I denne utdødde vulkanen finnes det løver, leoparder, neshorn, bison og mange flere arter. Senere på dagen kjører dere til Serengeti.

Dag 5: Serengeti

Det blir game drive safari i nasjonalparken Serengeti og dere er i dag på utkikk etter både store rovdyr og de mindre planteeterne som de jakter på.

Dag 6: Serengeti

En ny dag i Serengeti med game drive og utendørs lunsj før dere returnerer til lodgen på kvelden.


Dag 7: Serengeti - Lake Manyara

Etter frokost kjører dere til Serengeti og nok en game drive før dere kjører mot kveldens overnattingssted i Lake Manyara. Hvis dere ønsker kan dere kjøre innom en Masai-landsby og et besøk til Olduvai-juvet.


Dag 8: Lake Manyara - Kilimanjaro International Airport

Det blir en siste game drive i Lake Manyara, hjem til treklatrende løver, fargerike fugler, elefanter og flodhester. På ettermiddagen kjører dere mot flyplassen og deres retur hjem.