Sri Lanka - 7 actionfylte dager

 

Du vil vandre gjennom Horton slettene, rafte i de sterke strømmene i Kithulgaia, snorkle i beskyttede områder og lære å fange bølger i en av verdens beste surfedestinasjoner.

 
 

Dag 1

Du blir møtt av en lokal representant som ønsker deg velkommen og går gjennom turen sammen med deg før du blir sluppet av på hotellet ditt i Colombo.

Dag 2

I dag blir du møtt av din guide og sjåfør på hotellet, turen går derfra til Horton Plains. Om ettermiddagen vil du vandre i det flotte slettelandskapet og om kvelden returnere til hotellet i Nuwara Eliya hvor du vil overnatte og spise.

Dag 3

Du blirkjørt fra Nuwara Eliya til Kithulgala hvor du vil delta på elverafting og bading i elva.

Dag 4

I dag går turen til Trincomalee hvor du vil snorkle på Pigeon Island. Dette er et område med rikt liv under vann. Kvelden tilbringes på hotellet ditt.

Dag 5

I dag skal vi ut på havet for å se hvaler. Trincomalee er for eksempel et av de beste stedene å se blåhval og Spermhval, så sjansene er gode for en stor opplevelse.

Dag 6

Turen går fra Trincomalee til Arugambay hvor du vil tilbringe dagen ute i vannet for å lære å surfe. Du kan også velge å svømme i havet eller sole deg om du ønsker.

Senere kan du slappe av på hotellet.

Dag 7

I dag drar vi tilbake til Colombo og din solide sjåfør sørger for at du slippes av på flyplassen i god tid før flyet ditt.