Kenya - 7 Dager Klassisk safari

 

Dette er en uke som innebærer alt en klassisk safari i Kenya skal ha. Du vil besøke Maasai Mara Nasjonalpark, Lake Nakuru Nasjonalpark og David Shendrick Wildlife trust

 
 

Dag 1: Ankomst Nairobi

Vår lokale partner møter deg på flyplassen og tar deg med til hotellet ditt i Nairobi.

Overnatting i Safari Park Hotel eller tilsvarende

Dag 2: David Shendrick og Karen Blixen

Klokka 9 blir du plukket opp på hotellet og kjørt til David Shendrick Wildlife Trust. Utforsk området. Rundt middag kjører vi til Karen Blixen museet. Lunsjen kan inntas der, og du kan bli med på guidede turer.

Klokka 18 er det på tide med middag og siden går turen tilbake til hotellet for overnatting.

Dag 3: Nairobi til Maasai Mara Nasjonalpark

Du blir plukket opp fra hotellet og vi setter retningen mot Maasai Mara Game Reserve. Etter du har sjekket inn, spist lunsj og slappet av på Lodgen, så er det tid for en ettermiddagstur. En såkalt game drive for å speide etter dyr.

Middag og overnatting på Mara Sopa Lodge

Dag 4: Full dag i Maasai Mara

I dag blir det game drive både om morgenen og om kvelden, alle måltid og overnatting på lodgen. Mange erfarne safari-reisende, skribenter, dokumentarfilm-makere og forskere innrømmer lett at Maasai Mara Nasjonalpark er en av deres favorittsteder, og den er en av de mest kjente i hele Afrika, noen ganger kan det være litt folksomt der, men sjåførene vet hvor de skal dra.

Dag 5: Maasai Mara til Lake Nakuru Nasjonalpark

Etter frokost kjører vi til Lake Nakuru Nasjonalpark. Her rekker vi en kveldstur ut og med over 450 registrerte fuglearter i området er det fullt mulig å få krysset av noen.

Overnatting og middag i Sarova Lion Hill Lodge.

Dag 6: Lake Nakuru Sweet Water Conservancy

Vi reiser til Sweet Water Conservancy og kommer frem til lunsj. På ettermiddag/kveld blir det en game drive før du tar kvelden. Under oppholdet på Ol Pejeta can du også besøke sjimpanse-hjemmet, det eneste stedet du kan se sjimpanser i Kenya. Som gjest har du fri adgang.

Overnatting på Serena Sweet Water Lodge.

Dag 7 Hjemreise

Du spiser frokost på lodgen, så utsjekk og kjøretur til Nairobi slik at du er i god tid til ditt fly hjem

 
 
KenyaHåvard UtheimSafari