Indonesia - 7 Dager Eksotiske Bali

 
 

Utforsk West Bali National Park hvor blant annet Manjangan Island ligger. Besøk åndelige templer og fantastiske risterrasser. Slapp av på vakre og fotogene strender, sov og spis på de vakreste resorter.

 
 

Dag 1: West Bali National Park

Velkommen til Bali! Ved ankomst blir dere møtt på flyplassen av vår guide og kjørt til Menjangan hvor dere sjekker inn. Resten av dagen kan dere slappe av eller utforske omgivelsene.

Overnatting: The Menjangan (eller lignende)


Dag 2: Menjangan Island Snorkeling Tour - solnedgang fra hesteryggen

Denne dagen kan dere snorkle på et av de vakreste undervannsområdene på Bali, kjent for sitt klare, rolige vann full av fargerike fisker. Tilbake på land stiger dere opp på hesteryggen for en ridetur gjennom balinesisk skog. Dere kommer etterhvert til en avsidesliggende strand på vestsiden av øya, hvor flokker med hjort pleier slappe av langs strandkanten. Nyt den fantastiske solen gå ned, bak de flotte vulkanene på øya Java.

Overnatting: The Menjangan (eller lignende)Dag 3: Munduk Moding Plantation- Tamblingan Buyan

Dere sjekker ut og setter kursen mot sentrale Bali og en av de flotteste resortene i området; Munduk Moding Plantation. Der kan dere slappe av i de vakre omgivelsene og bruke dagen ved det enestående infinity-bassenget som plassen er kjent for. Sent på ettermiddagen besøker dere tvillingsjøene Tamblingan Buyan som har et utrolig vakkert landskap.

Overnatting: Munduk Moding Plantation (eller lignende)


Dag 4: Ulun Danu Beratan - Jatiluwih - Tanah Lot

Dere står opp tidlig for å få med dere soloppgangen fra Pura Ulun Danu Bratan. Dere drar derfra til risterrassen Jatiluwih som står på UNESCO´s verdensarvliste. Dere går en liten tur langs den flotte risterrassen.

Turen går videre til Tanah Lot, det mest ikoniske tempelet på Bali. Nyt utsikten og vær vitne til hvordan de lokale ber ved tempelet. Fortsett til Seminyak og kveldens overnattingssted.

Overnatting: The Elysian Resort Bali (eller lignende)


Dag 5: Pausedag

Dere bruker dagen som dere vil, i deres eget tempo.

Overnatting: The Elysian Resort Bali (eller lignende)Dag 6: Aroud Seminyak - Green Bowl Beach - Jimbaran

Etter frokost drar dere til Seminyak hvor dere kan shoppe eller se dere rundt før dere fortsetter til sør-Bali. Der bruker dere en god del av dagen ved Green Bowl Beach som har kritthvite strender, azurblått hav og en mystisk grotte som dere kan gå innom. Fortsett deretter til Jimbaran hvor det er tid for å nyte et autentisk balinesisk sjømatmåltid rett ved sjøkanten.

Overnatting: The Elysian Resort Bali (eller lignende)


Dag 7: Flyplass

Dere sjekker ut og hvis dere ønsker blir dere vist noen lokale souvenirbutikker hvor dere kan shoppe litt før dere blir kjørt til hotellet i rimelig tid før flyet deres går.

 
 
IndonesiaHåvard UtheimBali