Indonesia - 14 Dager Jeeva Mahaloka luksusretreat

 
 

Senk skuldrene og stress ned på denne reisen som tar deg til de mest spennende delene av Bali og Lombok. Opplev ekstrem naturlig skjønnhet, deilige utflukter og moderne luksus på Jeeva Resortene.

 
 

Dag 1: Ankomst - Jeeva Saba Estat

Velkommen til Bali, gudenes øy. Dere blir tatt i mot på flyplassen av vår lokale representant og kjørt til Gianyar distriktet hvor deres første overnatting Jeeva Saba Estate ligger. Denne lodgen gir dere god plass og stillhet til å ta inn utsikten over det indiske hav, Nusa Penida, Nusa Ceningan, Nusa Lembogan og Mount Agung.

Slapp av, spaser ned på stranden og kom dere til hektene.

Overnatting på Jeeva Saba Estate

Dag 2: Avslapningsdag med Yoga

I dag kan dere slappe av i nærområdet. Vi har forberedt en yogaøkt for å gi en energiboost. Det koster ingenting ekstra for dere, og dere trenger bare å kontakte resepsjonen for å planlegge tidspunkt.

Overnatting på Jeeva Saba Estate

Dag 3: Dagstur til østsiden av Nusa Penida

Dere blir kjørt til havnen i Sanur for å ta en rask båttur til Nusa Penida. Ved ankomst på øya venter en times kjøretur til den østlige siden av øya. Denne siden har den klart beste utsikten og de beste strendene på hele øya. Noen av strendene krever er en liten gåtur, så det avhenger litt av dere hvilken som velges egentlig. Etter strendene vil turen fortsette til Grottetempelet i Giri Putri, størrelsen og stemningen vil gjøre inntrykk!

Så vil vi kjøre tilbake til båten og dra til fastlands-Bali igjen, og videre opp til resorten.

Overnatting på Jeeva Saba Estate

Dag 4: Dagstur til Ubud

Dagen starter med å besøke risterassen på Tegalang, dere får et privat utkikkspunkt for å spise en frokost med lokale delikatesser. Etterpå besøkes Tampaksiring-tempelet hvor de hellige kildene til Tirta Emppul finnes. Dette er et berømt badested for fornyelse og renselse. Et høydepunkt er Gunung Kawi som er et tempel hugget rett ut fra klippene.

Siden vil dere oppleve økoturisme-konseptet Green-Village og dagen avsluttes med å lære å lage sølvtøy i landsbyen Celuk.

Overnatting på Jeeva Saba Estate

Dag 5: Lag lokal mat og få en spabehandling

Dere vil bli plukket opp tidlig og kjørt til Karangasemdistriktet for å delta på matlagingskurs på Bali Asli. Her vil dere være med kokken ut for å handle ingredienser på det lokale markedet og lære hvordan man tilbereder på den lokale måten. Dere vil også å lage tradisjonelle Balinesiske retter. Lunsjen vil være selvlaget og inntas med en en fantastisk panoramautsikt

Etter lunsjen går turen til hotellet hvor en gratis spabehandling er forberedt. Snakk med resepsjonen for å avtale tidspunkt og nyt en tradisjonell spabehandling.

Overnatting på Jeeva Saba Estate.

Dag 6: Avslapningsdag på hotellet

Bruk den siste dagen på hotellet til avslapning. Vi har ordnet en spesiell middag denne dagen, siden dere skal til en ny resort dagen etter. Avtal tidspunkt i resepsjonen og nyt de lokale delikatessene.

Overnatting på Jeeva Saba Estate.

Dag 7: Fly til Lombok - Jeeva Beloam

Etter frokost og utsjekk fra Jeeva Saba går turen til flyplassen for en kjapp flytur til Lombok. Ved ankomst i Lombok blir dere møtt av en av våre representanter og kjørt til den sørøstlige delen av øya og Jeeva Beloam, kjent for å være et av verdens vakreste overnattingssteder. Jeeva Beloam tilbyr den ultimate luksus og sinnsro i en bortgjemt strand.

Slapp av resten av dagen.

Overnatting på Jeeva Beloam

Dag 8 Jeeva Beloam

Bruk dagen til å nyte livet på resorten. Dere kan benytte deg av alle fasiliteter og en rekke aktiviteter som sykling, landsbybesøk og vandreturer er tilgjengelig. Snakk med resepsjonen for å velge aktivitet eller tilbring dagen i solen på den bortgjemte stranden i en privat berugakor.

Overnatting på Jeeva Beloam

Dag 9: Avslapningsdag med inkludert sasak-massasje

Slapp av på resorten. I dag er det forberedt en 60 minutter lang Ngurut Sasak-Massasje. Snakk med resepsjonen for å avtale tidspunkt og se frem til behandlingen som også innebærer en helt spesiell sasak-massasjeolje.

Overnatting på Jeeva Beloam

Dag 10: Senggigi - Jeeva Klui

Etter frokost og utsjekk fra Jeeva Beloam går turen til Senggigidistriktet og innsjekk på den neste overnattingen. Jeeva Klui er berømt for sin autentisitet og utmerkede service fra de ansatte. Nyt dagen og utfold dere på den private villaen eller på stranden som ligger noen få skritt unna.

Overnatting på Jeeva Klui Resort.

Dag 11: Halvdagstur til Senaru- eller Mangu Sakti-fossen

Etter frokost vil dere bli plukket opp for en liten tur inn i skogen for å oppleve magiske fossefall. Her er det to alternativer, Senaru eller Mangu Sakti.

Hvis valget blir Senaru så er det litt over en times gange før man ankommer Sendang Gile fossen. Her kan man se en flott regnbue over tvillingfossene før man går dypere inn i regnskogen for å se neste foss, den mektige Tiu Kelep som er over 30 meter høy, en av de største i Lombok. Hjemturen kan gå via en vanntunell om ønskelig.

Hvis valget derimot er Mangku Sakti så innebærer det en liten kjøretur til startstedet. Turen er litt hardere, men belønningen er stor når man opplever fossens krefter i regnskogen. Det er veldig vakkert her, du kan bade, ta masse bilder og ta en liten tur inn i juvene. Verdt turen, og du blir tatt med tilbake til resorten etterpå.

Overnatting på Jeeva Klui.

Dag 12: Øyhopping på Gili-øyene og privat bonfire på Setangi-stranden.

Mønstre på en spennende seiltur rundt de tre Gili øyene i en privat catamaran.

Først vil dere oppleve Gili Air og snorkle rundt kysten av den, blant et rikt undervannsliv. Turen fortsetter til Gili Meno hvor snorklingen er blant myke og fargerike koraller, og selvsagt mye fisk. Tilslutt Gili Trawangan som er kjent for gode odds for å se Karett, eller hawksbill turtle som skilpadden heter på engelsk. Det er også muligheter for dykking eller fiske på turen, og man har friheten til å legge inn ekstra stopp på øyene for å utforske dem grundigere. Ombord finnes både vin og snacks, og solnedgangen blir magisk.

Senere blir det en stopp på Setangi Beach for å spise en tre-retters middag på stranden. Her blir det også bål og gitar med nattehimmelen som bakteppe.

Overnatting på Jeeva Klui.

Dag 13: Halvdagstur til strendene på Sør Lombok, middag og massasje.

I dag skal de vakre strendene på sørsiden av Lombok utforskes. Først så kan dere slappe av på Mawunstrandens hvite sand og omkringliggende fjell, senere går turen til den lange Selong Belanak stranden som har en helt utrolig utsikt. Det anbefales å ta turen til Merese Hill.

Når dere er tilbake på Jeeva Klui venter en gratis 60 minutts Serentity massage og en halvtimes urtebad. Avtal tidspunkt med resepsjonen og husk også å avtale kveldens middag som kan inntas i en cabana på stranden. En fin avslutning på oppholdet.

Overnatting på Jeeva Klui

Dag 14: Hjemreise

Du vil bli kjørt til Lombok internasjonale flyplass for din flyvning hjem. Farvel