Indonesia - 12 Dager Bali og Lombok

 
 

Dette er den ultimate planen for et 12-dagers opphold på de himmelske øyene Bali og Lombok. Opplev høylandet, strendene og det utrolige livet under vann. Dere bor på resorter i verdensklasse, men vil likevel bli kjent med den lokale kulturen og komme nært på de lokale.

 
 

Dag 1: Flyplass - innsjekking

Velkommen til Bali! Dere blir møtt på flyplassen og kjørt til hotellet hvor dere sjekker inn. Resten av dagen bruker dere som dere vil.

Overnatting på Cicada Luxury Townhouse (eller lignende)


Dag 2: Pura Ulum Danu Bratan - Tamblingan Buyan - Jatiluwih - Tanah Lot

Dere står opp tidlig for å se den fantastisk soloppgangen på Pura Ulun Danu Bratan. Dere kan alternativt se soloppgangen i kano, mens dere ser ut mot tempelet.

Etterpå drar dere til det fantastisk landskapene rundt tvillingsjøene Tamblingan Buyan. Dere drar derfra til risterrassen Jatiluwih hvor dere går en tur til fots langs de frodige risplantene. Dere ser solnedgangen sammen med lokal bedende på Tanah Lot, det mest ikoniske tempelet på Bali.

Overnatting på Cicada Luxury Townhouse (eller lignende)


Dag 3: Penglipuran - Arma Art Center - Ubud City Tour - Campuhan Ridge Walk - Istana Ubud Show

Dere sjekker ut av hotellet før dere drar mot første destinasjon som er Penglipuran, en tradisjonell balinesisk landsby. Her får dere se balinesiske hjem, rusle langs bambusskog og prøve lokale delikatesser.

Dere besøker deretter Arma hvor dere kan ta et batikk-kurs, lære pottemakeri og mye annet.

Dere utforsker Ubud og en omvisning i “ape-skogen” og Balnco-museet. Sen ettermiddag drar dere til Campuhan Ridge for en liten rusletur i solnedgangen før dere blir kjørt tilbake i tide til en oppvisning på Istana Ubud.

Overnatting på Komaneka Monkey Forest ( eller lignende)

Dag 4: Pausedag

Bruk dagen til avslapping eller bli bedre kjent med omgivelsene.

Overnatting på Komaneka Monkey Forest ( eller lignende)

Dag 5: Seminyak - Suluban Beach - Uluwatu - Jimbaran

Etter frokost sjekker dere ut av hotellet og drar mot Seminyak hvor dere kan shoppe eller se dere rundt i området før dere fortsetter til sør-Bali. Der ankommer dere Suluban, en helt fantastisk strand som er et must for enhver som besøker Bali.

Dra videre til Uluwatu-tempelet og får en oppvisning av mystisk Kecak-dansen mens dere nyter den vakre solnedgangen.

Siste stopp for dagen er Jimbaran hvor dere får et autentisk balinesisk sjømatmåltid rett ved stranden.

Overnatting på Kupu Kupu Jimbaran & Bamboo Spa by L´Occitane (eller lignende)


Dag 6: Pausedag

Bruk dagen til det dere vil, i deres eget tempo

Overnatting på Kupu Kupu Jimbaran & Bamboo Spa by L´Occitane (eller lignende)


Dag 7: Flyplass/havn - Senggigi - Malimbu

Dere sjekker ut av hotellet og drar enten mot flyplassen eller havnen for fly eller båt til Lombok. På Lombok tas dere imot og blir kjørt til hotellet i Senggigi. Forhåpentligvis rekker dere den flotte solnedgangen over Malimbu Hill.

Overnatting: Jeeva Klui (eller lignende)


Dag 8: 3 Gilis Island Hopping

I dag drar dere til de berømte tre Gili-øyene! Etter frokost blir dere kjørt til Teluk Nare-havnen hvor en båt venter på dere. Dere snorkler sammen med korallfisk og korallrev og spiser deilig lunsj. Etter å ha besøkt alle tre øyene, returnerer dere til Lombok.

Overnatting: Jeeva Klui (eller lignende)

Dag 9: Senaru Waterfall - Bayan Baleg - Gondang Beach

Dere reiser dere dagen til Senaru og første stopp er den vakre fossen Sendang Gile hvor dere kan se regnbuen mellom de to fallene. Dere går videre inn i dyp skog for å finne den mest ikoniske fossen på Lombok, Tiu Kelep. Turen går videre til fjells og den historiske moskéen Bayan Baleg.

Før dere drar til hotellet får dere med dere solnedgangen fra stranden Gondang, som er en av de beste stedene å se den på hele øya.

Overnatting: Jeeva Klui (eller lignende)

Dag 10: Landsbyen Ende

I sør-Lombok ligger Ende, en varm og koselig liten landsby hvor kulturen og tradisjonene er vel bevarte. Her vil dere lære å veve, bruke bambus, lage mat og til slutt spise sammen med landsbyboerne. Dere får også muligheten til å utforske de lokale urtevekstene og lage tradisjonell urtemedisin.

Lær noe nytt, få nye venner og en kulturell opplevelse du aldri vil glemme.

Overnatting: Jeeva Klui (eller lignende)


Dag 11: Pausedag

Bruk dagen til det dere vil, i deres eget tempo

Overnatting: Jeeva Klui (eller lignende)


Dag 12: Flyplassen

Dere sjekker ut og kan shoppe med dere noen lokale souvenirer før dere blir kjørt til flyplassen.