India - Ladakh og Kashmir - 7 Dager

 

Ladakhs kultur er veldig påvirket av Tibet. Noen av de flotteste tibetanske templene finner du her, men det mest spennende og berømte med området er menneskene, kulturen og kjøkkenet, ja og de fargerike festivalene. Naturen er sannsynligvis noe av det råeste du noen gang vil oppleve. Alle burde oppleve Ladakh og Kashmir!

 
 

Dag 1 Ankomst ved Leh Airport

Sjekk inn på hotellet. Etter lunsj besøker vi Leh Palace, Shanti Stupa og Sankar Gompa. Overnatting på hotell

Dag 2 Nubradalen

Etter frokost går turen til Nubradalen - blomstenes dal - via Khardong La Pass, verdens høyeste veistrekning for biler. Her bør du sørge for å ha med kamera, for landskapet er utrolig. På kvelden ankommer vi Deskit. Utforsk landsbyene og bli gjerne med på en tur med kameler i Hunders sanddyner. Overnatting på camp/hotell.

Dag 3 Nubradalen - Leh

Etter frokost går turen tilbake til Leh. Overnatting på hotell.

Dag 4 Pangongsjøen

Tidlig på morgenen, etter frokost, går turen til Pangongsjøen via Changla-passet, som er verdens tredje høyestliggende kjørbare vei. Opplev denne vakre og fargerike sjøen og dens nærområde. Senere tilbake til Leh og overnatting på hotell.

Dag 5 Likir

Etter frokost går turen til Likir, Alchi tempelet. På veien drar vi innom Pathar-sheb Gurdwara, Magnetic Hill og Sangam.

Overnatting på hotell eller gjestehus i Saspol

Dag 6 Nyt utsikten og en kjempestor Buddha.

Etter frokost drar vi til Rinagar via Lamyuru, Kargil, Drass, Sonamarg, Drass Village. Du kan på veien se en spektakulær utsikt over de kjente toppene fra Kargilkrigen mellom India og Pakistan. (Tiger Hill og Tololing). Vi skal også innom Mulbek som har en gigantisk Buddhaskulptur. På kvelden ankommer vi Srinagar og overnatter i hotell eller gjestehus

Dag 7 Hjemreise

Du kan dra hjem full av inntrykk fra Ladakh og Kashmir.

 
 
IndiaHåvard UtheimKultur