Cubas gyldne triangel 14 dager

 

Disse 14 dagene tar deg til Havanas sjarm og puls, Grisebukta med sol og krystallklart vann og tilbake i tid til et Trinidad som gir deg følelsen av å gå rundt i 1800 tallet

 
 

Ferien begynner i Havanas sjarmerende gater. Opplev gamlebyen som er oppført på UNESCOS verdensarvliste. Her går hverdagsliv hånd i hånd med turister og severdigheter.

I Grisebukta opplever du turkis hav og gjestehus direkte på stranden.

I vakre Trinidad har tiden stått stille de siste 200 årene. I Trinidad vil du bo i vårt gjestehus som ligger i en rolig og autentisk gate. Fargerike colibrier besøker deg i hagen, natten er fylt av dans og musikk og brosteinsgater fra 1800 tallet fører deg til fargerike hus og kirker. Etter noen eksotiske dager i Trinidad venter Varadero med Cubas lengste strand og mer moderne vibber.

 

Dag 1

Ankomst i Havanna. Taxi og guide møter dere på flyplassen. Dere blir kjørt til et casa particular i Havanna sentrum eller gamlebyen. Denne dagen er fri til egen disposisjon. Men vi anbefaler en tur gatelangs bare for å nyte denne gamle metropolen med sitt historiske sus.

 

Dag 2

Dagtid: Guidet gåtur i gamlebyen i Havanna med vår engelsk-språklig guide. Dere blir kjent med Havannas sjarmerende gamle gater og besøker en sigarfabrikk . 

 

Dag 3

I dag drar dere på kjøretur i en av de mange flotte gamle amerikanerne som preger bybilde. Dere besøker Havannas mange severdigheter.

 

Dag 4

Avreise til Playa Larga. Innlosjering i casa på stranden.

 

Dag 5

Transport til en strand med snorkling og dere kan besøke Cubas dypeste grotte. 

 

Dag 6

Transport til Trinidad. På veien stopper dere innom en krokodille farm og en hage for å se Cubas minste fugl; Honning zum zumen. Innlosjering i Casa de Norge. 

 

Dag 7

Etter over en uke på Cuba har dere antagelig mange spørsmål om det cubanske samfunn. Vår engelsk-språklige guide gir deg svarene. «Trinidad without make-up» er en tur hvor du blir kjent med moderne Cuba. 

 

Dag 8

Tur til sukkermølledalen med vår guide. Bli kjent med historien til Trinidad. Historie og storslått natur går hånd i hånd her.

Dag 9

Dagen styrer du helt selv, på kveldstid kan du bli med på salsakurs og konsert

 

Dag 10

Avreise til Varadero med stopp i El Nicho. Herlig vannfall og jungel-idyll. Innlosjering på casa particular nærme stranden i Varadero. Cubas lengste og kanskje flotteste strand. Nyt de siste dagene her i fred og ro. 

 

Dag 11

Dagen til egen disposisjon.

 

Dag 12

Dagen til egen disposisjon.

Dag 13

Dagen til egen disposisjon.

 

Dag 14

Avreise til flyplass.

Dette er kun et forslag og vi tilpasser programmet etter deres ønsker og behov. Gi oss beskjed om dere har andre ønsker. 

 
 
CubaHåvard Utheim