Chile - 4 dager Andesfjellene fra Santiago

 

Opplev Andes med isbreer, varme kilder, gå- og sykkelturer, zip-lining, skogsturer og vulkaner. La de beste lokale guidene vise dere hva dette fantastiske området har å by på.

 
 

Dag 1: Ankomst - sykkeltur i Santiago

Sjåføren venter på dere i ankomsthallen og tar dere med til hotellet hvor dere kan legge fra dere bagasjen før et besøk til nabolagene Lastarria og Bellas Artes hvor dere spiser lunsj. Kl 14 venter guiden i resepsjonen på hotellet for å ta dere med på en sykkeltur til noen av de flotte attraksjonene, parkene og utsiktspunktene Santiago kan skilte med. Etterpå forlater guiden dere ved hotellet med noen tips til hvor dere kan spise middag.   

 

Dag 2: Andesfjellene - hesteridning og zip-lining

Guiden henter dere på hotellet kl 08 og for å dra ut til Andesfjellene. Dere kjører til sørsiden av Santiago og friluftsområdet Cajón del Maipo. Dere følger elven med samme navn til et reservat hvor dere får anledning til å komme nært på chilenske hester. Dere blir kjent med de i stallen før dere rir gjennom skogen ned til et nydelig utsiktspunkt. Etterpå spiser dere lunsj på en restaurant nede ved elvebredden. Dere får muligheten til å avslutte dagen med en fantastisk zip-lining tur over tretoppene før guiden følger dere til Maipå Canyon Hotel hvor dere tilbringer natten.  

 

Dag 3: El Morado-gåtur - Baños Colinas varme kilder

Kl 09 henter guiden dere på hotellet for å oppleve mer av Andesfjellene. Vi kjører til 1900 moh hvor vi starter får 5-timers gåtur hvor vi ender ved foten av en vakker isbre. Lunsjen nyter vi underveis.

Etter gåturen legger vi ut på en 2 km kjøretur til grensen til Argentina hvor vi finner Baños Colinas varme kilder. Vi nyter litt lokal mat og en coctail etter et avslappende bad før vi returnerer til Maipo Canyon Hotel.

 

Dag 4: Transport hotell/flyplass

Sjåføren kjører deg fra hotellet til flyplassen.