Indonesia - 12 Dager Bali og Lombok

Dette er den ultimate planen for et 12 dagers opphold på de himmelske øyene Bali og Lombok. Opplev alt fra høylandet til strender og et utrolig liv under vann. Du bor på resorter i verdensklasse men blir likevel kjent med den lokale kulturen og kommer under huden på de lokale.

Read More
7 Dager - Autentiske Lombok

En uke med spesielle og autentiske opplevelser og spennende aktiviteter som spenner fra besøk i fiskerlandsbyer, overnatting i en Sasak landsby, besøk de berømte Giliøyene og nyt en fantastisk tradisjonell spa behandling. Du får det ikke bedre enn dette.

Read More
Indonesia - 7 Dager Eksotiske Bali

Utforsk West Bali National Park, der blant annet Manjangan Island ligger. Besøk åndelige tempel og utrolige risterrasser. Slapp av på vakre og fotogene strender og samle krefter på nydelige resorter.

Read More
IndonesiaHåvard UtheimBali
Indonesia - 5 Dager Sansenes Bali

Dette programmet passer bra hvis du vil oppleve spennende destinasjoner, avslappende aktiviteter, mer actionfylt vannsport og ha med deg minner for livet. En fin kombinasjon med andre turer.

Read More
IndonesiaHåvard UtheimBali
Chile - 5 Dager Torres del Paine W trek

Dette er blant de mest populære turene i Torres Del Paine nasjonalpark. Vi går hele W-ruten fra hytte til hytte. Sengetøy er inkludert, så du trenger ikke ta med sovepose, men ta med en sekk med de personlige tingene. Programmet starter i Puerto Natales, men vi kan skreddersy slik at du starter i Santiago.

Read More
Sri Lanka 8 dager kultur

Denne turen passer for historie-elskere som har lyst å utforske den utrolige kulturarven Sri Lanka har å by på. Du vil lære noen triks fra utøvere av verdens eldste kampsport, besøke Buddhas hellige tanntempel, Sri Dalada Maligawa, reise gjennom de eldgamle byene Mihintale, Anuradhapra og Plonnaruwa og antagelig lar du deg imponere av det massive steintempelet bygget av en av de gamle kongene.

Read More