STEG 1

fortell oss hva slags tur du ønsker

Besvar noen få kjappe spørsmål

STEG 2

få hjelp fra våre Sri Lanka eksperter

Lokale anbefalinger som overgår fantasien

STEG 3

fiks detaljene. Book når du er fornøyd

Gjør klar for din unike reise til Sri Lanka

 

“Det var betryggende å snakke direkte med tilbyder uten mellomledd. Det er fint å vite hvem du har med å gjøre. alt gikk egentlig knirkefritt. vi fortalte hva vi var interessert i å gjøre og oppleve så skreddersydde de turen akkurat slik vi ønsket. de viste oss også mange ting som vi aldri hadde funnet ut på egen hånd. Dette gjorde reisen perfekt for oss, vi bodde bedre og vi sparte penger”


 

Trenger du inspirasjon? Her er noen populære valg i Sri Lanka

Husk dette er bare eksempler. Du kan få skreddersydd akkurat den turen du ønsker. Så mange dager du ønsker, avreise når du ønsker, opplevelsene du vil ha.

Fra dette lille, tåreformede øylandet kommer både kanel og Ceylon-te. Og det er også her Lipton-teen har sitt opphav, etter at skotten Sir Thomas Lipton kjøpte opp store landområder og begynte å eksportere te til butikker i Storbritannia.

Sri Lankas aller største turistattraksjon er Sigiriya, en over 1000 år gammel, 200 meter høy festning bygget på naturlig stein. Går du de 1200 trappetrinnene til toppen, vil utsikten derfra være en god belønning. Du kan for eksempel se noen av de 100 fossefallene som er hovedkilden til landets elektrisitet.

Man forbinder gjerne Sri Lanka med cricket, men nasjonalsporten er faktisk volleyball. Ellers er ikke lokalbefolkningen så opptatt av å legge ut på tur, til tross for den helt enestående naturen de omringer seg med. Den inkluderer for eksempel strender og bølger i verdensklasse som er med på å gjøre Sri Lanka til et av de mest ettertraktede surfestedene på planeten.