STEG 1

fortell oss hva slags tur du ønsker

Besvar noen få kjappe spørsmål

STEG 2

få hjelp fra våre New Zealand eksperter

Lokale anbefalinger som overgår fantasien

STEG 3

fiks detaljene. Book når du er fornøyd

Gjør klar for din unike reise til New Zealand


Everything about this hiking adventure was excellent.
Our guide Linda was just brilliant and the hikes we did were varied, interesting and challenging and the group were just the best fun ever. I would highly recommend it.
— Chris ★★★★★
Wow. What a trip!
The friendly atmosphere was brilliant within the group while our guides hospitality, knowledge and relaxed nature made an already brilliant adventure even more memorable. The sights you see, people you meet and knowledge you gain was invaluable to me and I’m sure the others in my group also. What a way to test your limits or just enjoy what nature has to offer
— Mia ★★★★★

New Zealand er delt inn i to deler, nord- og sørøya. Sørøya er en av verdens topp destinasjoner når det gjelder såkalt adventure travel og Queenstown er et fantastisk vintersportssted. Det var også der at det første strikkhoppet ble gjennomført i 1988, fra den 43 meter høye Kawarau-broen.

Blue Lake i Nelson Lakes National Park har fått påvist det klareste vannet i verden med dokumentert klarhet ned til 80 meter. Det er både hellig og også det lokale drikkevannet, så dere må begrense dere til å beundre vannet på avstand.  

Nordøya er minst like spennende, bare veldig forskjellig. Her har man byliv i hovedstaden Wellington og i den ganske mye større Auckland, fødestedet til Edmund Hillary som var førstemann på toppen av Mount Everest i 1953.

På Nordøya kan dere også besøke Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu. Det er en høyde som ikke er spesielt høy, men derimot den stolte eier av det lengste stedsnavnet i verden.

Kiwiene er stolte av å være først til en rekke ting. De var de første som ga kvinner stemmerett (1893). De var de første som valgte en transkjønnet Member of Parliament. Og det er også kiwiene som hilser hver dag velkommen først.