Steg 1

Fortell oss hva slags tur du ønsker

Besvar noen få kjappe spørsmål

Steg 2

få hjelp fra våre Kenya eksperter

Lokale anbefalinger som overgår fantasien

steg 3

fiks detaljene. book når du er fornøyd

Gjør klar for din unike reise til Kenya

 

“Det var betryggende å snakke direkte med tilbyder uten mellomledd. Det er fint å vite hvem du har med å gjøre. alt gikk egentlig knirkefritt. vi fortalte hva vi var interessert i å gjøre og oppleve så skreddersydde de turen akkurat slik vi ønsket. de viste oss også mange ting som vi aldri hadde funnet ut på egen hånd. Dette gjorde reisen perfekt for oss, vi bodde bedre og vi sparte penger”


 

Trenger du inspirasjon? Her er noen populære valg i Kenya

Eksport av kaffe er Kenyas største industri. Men kenyanere flest drikker faktisk te, og helst med ca 3 spiseskjeer sukker i, eller øl. Og hvis du vil drikke øl som en ekte kenyaner, drikker du den varm.

Kenya er omtrent like stort som Texas, ligger på ekvator og inneholder alt Øst-Afrika har å by på. De har Mount Kenya (5199 moh), Afrikas nest høyeste fjell. De har den pulserende metropolen Nairobi. De har Great Rift Valley som ble skapt for ca 20 millioner år siden da jordskorpen sprakk. Og de har det vakre og elegante Maasai-folket, kjent for sine kvaliteter som jegere.

Ernest Hemingway introduserte ordet safari til den vestlige verden gjennom sin bok “The Green Hills of Africa” og man kommer ikke utenom safari når man snakker om Kenya. Dyrelivet er rikt året rundt, men yrer spesielt mye før og etter den årlige gnumigrasjonen.

Kenya er Øst-Afrika i miniatyr.