STEG 1

Fortell oss hva slags tur du ønsker

Besvar noen få kjappe spørsmål

STEG 2

Få hjelp fra våre Etiopia eksperter

Lokale anbefalinger som overgår fantasien

STEG 3

fiks detaljene. Book når du er fornøyd

Gjør klar for din unike reise til Etiopia


“Det var betryggende å snakke direkte med tilbyder uten mellomledd. Det er fint å vite hvem du har med å gjøre. alt gikk egentlig knirkefritt. vi fortalte hva vi var interessert i å gjøre og oppleve så skreddersydde de turen akkurat slik vi ønsket. de viste oss også mange ting som vi aldri hadde funnet ut på egen hånd. Dette gjorde reisen perfekt for oss, vi bodde bedre og vi sparte penger”


 

Trenger du inspirasjon? Her er noen populære valg i Etiopia

Velkommen til kaffens hjemland. Den ble oppdaget i Kaffa-regionen i Etiopia, derav navnet, og eventyret startet visstnok med at en gjeter så at geitene hans ble rastløse etter å ha spist kaffeblader. Dette er også landet hvor rastafarien stammer fra. Kulturen ble som kjent utviklet på Jamaica, men det spirituelle fødestedet er Etiopia. Her har man også gjort funn av de første menneskene vi kjenner til. Verdens eldste fossil av menneske ble funnet i Afar-regionen i Etiopia.

Det er kjekt å være vegetarianer i dette landet. De fleste etiopiere følger en ortodoks kristendom som ikke tillater å spise animalske produkter på onsdager og fredager. Og derfor har de fleste restaurantene et godt utvalg vegetarretter på menyen.

De har også lykkes i å bevare sin identitet og er stolte av å være det eneste landet i Afrika som aldri har vært kolonisert. Og det har nå vært fred i dette vakre landet i over 15 år.

Etiopia byr på store variasjoner. Danakil er et av de laveste liggende stedene på planeten med store deler av området plassert under havnivå. Samtidig ligger 70 % av Afrikas fjell i Etiopia. Man kan vandre i de vakre Simien-fjellene og se etter gelada-apene. Eller man kan kjenne på pulsen til den fascinerende hovedstaden Addis Ababa, som ligger på samme høyde som Galdhøpiggen.